De auto's van team De Heijde Rallysport

Mercedes-Benz 190E 2.3 16V
Zilver Edition

Technische specificaties:
Cilinderinhoud
Aantal kleppen
Vermogen
Gewicht
0 > 100 km/u
Klasse
: 2298 cc
: 16
: 258 pk - 7400 tpm
: 1250 kg
: 6,5 sec
: Youngtimer klasse 16 (group A)


Opel Omega 3000

Technische specificaties:
Cilinderinhoud
Aantal kleppen
Vermogen
Gewicht
0 > 100 km/u
Klasse
: 2998 cc
: 12
: 242 pk - 6750 tpm
: 1360 kg
: 7,2 sec
: HA-16 Group A


Opel Monza GSE

Technische specificaties:
Cilinderinhoud
Aantal kleppen
Vermogen
Gewicht
0 > 100 km/u
Klasse
: 2998 cc
: 12
: 237 pk - 6750 tpm
: 1395 kg
: 8,3 sec
: YR 16


De leden van team De Heijde Rallysport

De teamleden hebben ruime ervaring in diverse disciplines van de rallysport. Dit maakt het mogelijk om te variëren met de teamsamenstellingen. Een korte kennismaking met de teamleden:

Marc de Heijde

Marc is mede-eigenaar van autobedrijf “Gebroeders De Heijde” in Son. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring in de rallysport. Het doel van Marc is om met veel plezier een ontspannen en spectaculaire rally te rijden.

Ronald Ouwerkerk

Ronald is Werkplaatsreceptionist bij een Bedrijfswagendealer in Eindhoven. Met zijn 25 jaar ervaring is een grote aanvulling binnen het team.

Julian Kemps

Julian is medewerker ontwikkeling bij DAF Trucks te Eindhoven. Ruim 8 jaar ervaring met de rallysport/Dakar o.a. als navigator, met Seat/Opel/Mercedes.


Arthur de Haas

Arthur is zelfstandig handelsondernemer. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de rallysport. In die tijd heeft hij vele auto’s geprepareerd en onderhouden. Dit leidde tot diverse Nederlandse en Europese overwinningen. Arthur heeft als navigator deelgenomen aan diverse rally’s en rallysprints, die tellen voor het Nederlands kampioenschap. Daarnaast heeft hij veel PR-werk voor de rallysport gedaan, waaronder het organiseren en begeleiden van VIP-dagen.


Jan Piet Schulte

Jan Piet is chef werkplaats bij Wallinga te Eindhoven. Hij heeft ruim 16 jaar ervaring in de rallysport. In die tijd heeft hij vele auto’s geprepareerd en onderhouden. Dit leidde tot diverse Nederlandse en Europese overwinningen. Inventiviteit en creativiteit zijn de sterke eigenschappen van Jan Piet.


Hanri Tops

Hij heeft ruim 5 jaar ervaring in de rallysport. In die tijd heeft hij bij het team alle rallyauto’s onderhouden. Het fotografische geheugen van Hanri wordt gebruikt voor alle standen, tijden en klasseringen tijdens de rally …. altijd makkelijk, zo’n laptop bij de hand!


Heino de Heijde

Heino is verkoop/werkplaats medewerker bij Autobedrijf de Heijde Hij heeft ruim 12 jaar ervaring in de rallysport. In die tijd heeft hij vele auto’s onderhouden. Dit leidde tot diverse Nederlandse en Europese overwinningen. De flexibele instelling van Heino komt het team heel vaak van pas.
Multi-inzetbaar op het gebied van logistiek, service en algemene disciplines.